Engros distributør: Hvordan man starter en engrossalg virksomhed

De fleste mennesker ønsker at eje en stor penge at gøre forretning hvor andre mennesker vil gøre alt arbejdet sælger hans eller hendes produkter. Han eller hun vil bare vente på penge til at komme og det eneste, han eller hun vil gøre er distribuere de varer, som andre mennesker vil sælge.

Men ikke mange mennesker kender hvordan man starter sådan en virksomhed. Der er mange muligheder som dette, at mange mennesker passere op, fordi de ikke forstår, hvordan det fungerer eller tror, at det er meget dyrt.

Denne virksomhed er bare om du leverer varer til andre mennesker, der vil sælge dem. Grossister fungerer som bindeled mellem producenter og detailhandlere.

Dette kaldes, Engroshandel.

Engroshandel er en meget rentabel forretning, forudsat at du har et stort forhandlernet bag dig.

For at starte en engrossalg virksomhed bør du først overveje et par ting at gøre din virksomhed arbejde. Her er nogle af de ting, du bør overveje før indkørsel engros erhvervslivet:

• Tænk på et produkt, de fleste mennesker bruger. Et godt produkt til at sælge er tøj. Tøj er altid i efterspørgslen. Det er et fantastisk produkt til at sælge, fordi det ikke behøver megen vedligeholdelse. Også, mennesker altid købe tøj. Et andet eksempel ville være kaffe, kaffe også behøver megen vedligeholdelse og folk altid købe det. Nøglen til at vælge et produkt er, at du vælger en, der altid er i efterspørgslen.

• Når du er bare nye til denne forretning det er klogt at du bør først finde forhandlere, der ligger tæt på dig. Dette vil spare dig en masse penge på shipping, og andre problemer som totalleverandør fiasko.

• Tal til nogen du kender, der har indtastet engrosvirksomhed. Han eller hun kan give dig henvisninger, der kan spare dig tid og penge og også vide hvad fejltagelserne de undgå at gøre det selv.

• Når leder efter en forhandler eller distributør, skal de sørge for, at retsdokumenter, der tillader dem at videresælge dine produkter. Dette kan sikre din virksomhed sikkerhed.

• Du bør også leje eller købe et lager til at gemme alle dine produkter. Vælg et lagersted, der er let tilgængelig og en, der har arbejdskraftbesparende metoder til materialehåndtering.

• Du bør etablere en konkurrencedygtig kreditpolitik. De fleste forhandlere ikke kan betale dig instant du levere dine produkter til dem. Du bør tilbyde gunstige betalingsbetingelser og måske en højere kreditgrænse. Dette tilbud kan være attraktive for forhandlere.

Disse er blot nogle af de faktorer, du bør overveje før du starter din engros virksomhed. Der er også strategier, som du skal anvende for at have en konkurrencefordel mod dine konkurrenter.

Her er nogle af de strategier, som du bør overveje:

• Forbedre alle aspekter af engrossalg aktivitet. I gang, når din virksomhed vokser du skal forbedre de fire store områder af engrossalg, disse er; indkøb, lager operation salg og ledelse. Kort sagt, for at forbedre din engros operation, du skal købe bedre, sælge bedre og forbedre operationer.

• Købe produkter i store mængder og pak dem i mindre pakke. Denne strategi kan tilføje bekvemmelighed og effektivitet af din distribution til forhandlere.

• Altid holde kontakt med dine forhandlere personligt. Denne strategi vil gøre det muligt for dig at holde din forhandlere fra at opgive dig og finde en anden grossist. Dette er fordi folk gerne tale med chefen, selv når de har et problem. Ikke bare lade dem stemme mails for at kontakte dig. Besøge dem fra tid til anden at vide, hvordan deres forretning vil.

Husk, Engroshandel kan give dig masser af profit, men det kan også betyde hårde arbejde og engagement til at blive en succes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation