Lurer Affiliate og MLM junkier

Siden indførelsen af penge blev at gøre programmer tilgængelige. Mis ledende eksperter besluttede at blive mere generende end giver realistisk hjælp til nyankomne på nettet.
De type eksperter til at se for-
-Det føles godt oplægsholdere-
Disse oplægsholdere synes at have sådanne oplysning, at de glemmer den virkelige aspekt af internet-virksomheder og beslutter at markedsføre noget, og alt. Kommer op med en masse urealistiske fakta og svar om internetmarkedsføring som en helhed. Og en masse af disse marketingfolk er involveret i nye alder kulter. Deres eneste hensigt er at hjernevaske dig.
-De kender det Alls –
De kan have et svar til næsten alt, selv når det ikke giver nogen mening. De stadig generelt vil stå ved det meste af tiden. De har også tendens til at markedsføre alt og ingenting, fordi de ikke kan forstå den virkelige betydning, hvorfor de er i business ligesom andre typer af marketingfolk. Det kan koges til én ting. Der i det for pengene og ikke videnskaben om markedsføring en mulighed.
Kender det alls kan være pesty til tider når der beskæftiger sig med dem. Men hvis de er stort set svømning i penge. De kan være alittle arrogant. Undertiden meget arrogant over for de mennesker, der er fattige, der er på en begrænsede indtægter.
Bare fordi de gør masser af penge betyder ikke på lager, du skal stole på dem. Du ville være et fjols, hvis du lade nogen svaje dig til at slutte sig til dem netop fordi de gør tonsvis af penge. De kunne meget vel være affiliate skrald junkier, der tilmelder sig værdiløse affiliate programmer og MLM muligheder.
En artikel i PTO i dag påpeger, at de har masser af viden og kan bøje sig over baglæns til at korrigere dig. Men nogle kender det alls er reelle Lipno volder dig til at tro deres falske oplysninger.
-Pathilogical løgnere-
Disse individauls kan gøre mest skade af at få dig til at tro deres fantasier på hele spektret. Nogle kan kræve at de multi millionairs og har virksomheder af deres egne, men Hvornår kommer til at sikkerhedskopiere deres påstande med fakta. De altid køre og skjule så intet, men undskyldninger.
Mange sociopater har charactoristics af pathilogical liggende sammen med de religiøse kult ledere i dag. Der er masser af artikler om denne type adfærd. Og hvis du vil forsøge at kæmpe dem i et spil for vid og sans. Det er bedst at du være bevæbnet med den bestemte form for viden.
-Drømmen stealers-
Godt kan disse mennesker påføre den størst skade af al tid, hvis du lader dem. De kan være din bedste ven, din nabo, og endda et nært familiemedlem. Deres vigtigste ejective er at snakke dig ud af på din udøvelse af dine mål, din virksomhed og dine drømme. Men husk, at drømmen stealers kommer i alle former og former. Nogle gange de kan snakke dig til quiting din legitime virksomhed mulighed for kun at pursway dig til at deltage i deres værdiløse uønsket program.
Hvis du ikke har allerede fundet sådanne eksperter i dag. Du vil nok engang. Disse mennesker kan være den mest listige individauls nogen kom på tværs. Ja, de vil komme med de vildeste hype historier nogen har hørt bare for at overbevise dig til at slutte sig til deres forretning på stedet uden at give dig til forskning det foreslåede lejlighed de sælger du. Husk, der er ingen tærte i himlen, ingen hurtig rigdom natten over og ingen dovne måde til rigdom. Deres hensigt er at con nybegyndere ud af deres hårdt tjente penge. Bottom line er: de bekymrer sig kun om polstring deres tegnebog ved at tilmelde dig newbies, der er mest som manglende forskning viden. Selv de eksperter, der ikke tager tid til at gøre deres egen forskning risiko meget til skade deres troværdighed.
Ikke blive presset ind i en forretning af tidsvinduer. Som prisen vil stige i tres dage hvis du ikke tilmelde dig i dag og andre simular højtryk sælger taktik.
Aldrig slutte sig til en forretning, bare fordi nogen nye du mødte siger så.
Aldrig deltage i programmer, der fremmer dyre produkter og tjenester. Du kan skade din troværdighed i den nærmeste fremtid når ting går sur.
Altid tage tid til at gøre dit hjemmearbejde ved at forske i lejlighed før det bliver involveret ved at stille spørgsmål om det.
En forretningsmulighed bliver aldrig let. Det tager tid at udvikle den. Tager tid at opbygge det. Og det tager tid at fremme det. Aldrig tro nogen, der siger det er nemt. De bare lyver for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation