Få din Venture Lease godkendt

Hvert år venturekapitalister finansiere mere end 2.500 nystartede virksomheder i USA Mange af disse virksomheder forsøger at bevare deres egenkapital ved at nærme sig venture-leasing virksomhederne for at sikre finansiering af udstyr. Ved at opnå finansiering af leasing, er disse kyndige virksomheder kan bruge deres egenkapital til høj-effekt aktiviteter som rekrutteres nøglemedarbejdere, produktudvikling og udvide deres markedsføringsindsats.
Hvad er de kvaliteter, der gør nogle nystartede virksomheder mere attraktive end andre til at vove udlejere? Her er ti faktorer, der de fleste venture udlejere evalueres for at afgøre, hvilke nye virksomheder til at finansiere:
Kaliber af ledergruppen
De fleste venture udlejere overveje start-up’s management team til at være den mest kritiske succesfaktor for venture-selskabet. Selvom det kan være en udfordring at hurtigt vurdere forvaltning talent, der er flere kvaliteter, at venture udlejere overveje. De ser for erfarne ledere med høj integritet og en dokumenteret historie af virksomhedens performance.
Kvaliteten af venturekapital sponsorer
En anden vigtig faktor for de fleste venture udlejere er kvaliteten af start-up’s venturekapital sponsorer. Venture udlejere søger erfarne ventureinvestorer med vellykket investering ydeevne over en årrække. Venture kapitalister bør også har gode ry for at håndtere temmelig kreditorer tjener deres porteføljevirksomheder. Inden du indtaster nye lease ordninger, kontrollere de fleste venture udlejere, start-ups’ venturekapital sponsorer aktivt støtter dem.
Soliditet af forretningsplanen
Vellykket nystartede virksomheder har normalt overbevisende, veltilrettelagte forretningsplaner. Udlejere kigge efter tegn at de nystartede virksomheder har lovende muligheder på markedet, klar og troværdig fremskrivninger og pålidelige årsregnskaber.
Kontanter holdning/månedlige forbraendingshastigheden
En målestok, der bruges af mange venture udlejere til at måle risikoen er start-up’s forventede cash forbrugssats. Forholdet mellem disponible likvide til start-up’s månedlige forbraendingshastigheden er en nyttig foranstaltning. Det bestemmer groft, hvor længe opstart kan vare før en ny egenkapital runde er nødvendig. Udlejer synspunkter en transaktion som mindre risikabelt, hvis opstart kan foretage fuld betalinger under en betydelig del af leasingperioden uden at hæve yderligere egenkapital. De fleste udlejere kigge efter et forhold, der understøtter mindst 9 – 12 måneder efter start-up’s drift.
Udstyr kvalitet
Kvalitet og tilsigtede brug af udstyr er en vigtig faktor for de fleste venture udlejere. De fleste udlejere ser for transaktioner med udstyr, der er afgørende for start-up’s drift. Udstyr skal desuden acceptabel sikkerhedsstillelse værdi og være let Re omsættelige på eftermarkedet for udstyr.
Produkt udsigter og indtægter Track Record
Hvis start-up er i udviklingsstadiet og har endnu til at sælge produkter, kigge venture udlejere generelt efter produkter, der er i stand til at etablere en stærk markedsposition. Hvis start-up’s produkt er allerede i distribution, kigge udlejere efter stærk månedlig eller kvartalsvis omsætningsvækst. En dårlig modtagelse af produktet i de tidlige stadier, når målt mod forretningsplan, kan ofte signal et defekt produktlancering eller defekt produktkoncept.
Værdiansættelse historie
En værdiansættelse historie registrerer aktiekurser materiel solgt til investorer ved opstart. Medmindre der er en god forklaring, ser de fleste udlejere for betydelig del pris påskønnelse over hinanden følgende tilbyder runder. Antagelsen er, at opstarten gør konstant og betydeligt fremskridt i sin udvikling, som vil blive afspejlet i stigende andel værdier.
Balancen styrke
Venture udlejere normalt evaluere et start-up’s arbejdende kapital for at sikre, at ibrugtagningen kan betalinger når due. Sammen med en analyse af start-up’s forbraendingshastigheden bruger udlejere traditionelle driftskapital foranstaltninger som de nuværende og hurtig nøgletal. Udlejere også kigge efter andre tegn på balancen styrke, såsom: lav til moderat gearing; positive håndgribelige nettoformue (inklusive efterstillet gæld); og minimum indbetalte kapital på $7 – $10 millioner.
Uden for professionelt engagement
De fleste venture udlejere Se inddragelse af hæderlige og vellykket uden for bestyrelsesmedlemmer som en positiv faktor for nystartede virksomheder. Et velrenommeret CPA firma, advokatfirma, institutionelle partnere eller tjenesteydere er også set af udlejere som positiv. Disse fagfolk kan bringe værdifuld ekspertise og kontakter, der kan hjælpe den nye venture til at lykkes.
Betaling ydeevne
Som med mere traditionelle lejerne, venture-leasing selskaber rynke panden på fattige lejerens betaling historie. De fleste venture udlejere forventer lejerne at have tilfredsstillende betaling historie, medmindre gode forklaringer kan tilbydes. Ligesom andre kreditorer er tilfredsstillende betaling af regninger af kunder, hvor gummi opfylder vej. Om lejeren er en nystartet eller en Fortune 500 selskab, se de fleste udlejere hurtig betaling som ukrænkelige.
Mens venture udlejere bruger ekstra faktorer til at gøre deres kreditbeslutninger, synes disse ten faktorer anvendes universelt. Selvom de fleste af disse faktorer er subjektive, har de stået sin prøve tid for venture udlejere i at gøre informerede og rimelig kreditbeslutninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation