Slå mængden med vinde følgebreve

Alt for mange mennesker undervurderer betydningen af CV følgebreve. I en vis forstand fungerer en velskrevet følgebrev som en agent på dine vegne. Det kaster en salgstale for dig til arbejdsgiveren, forklarer, hvorfor du skal være øverst på listen for interview opkald. At tage sig tid til at skrive et følgebrev fortæller arbejdsgiveren du er villig til at gå ud over; ikke blot slap et CV i en kuvert og mail det.
Ikke alle CV følgebreve er skabt lige
Ingen to CV følgebreve bør nogensinde blive det samme; hver enkelt skal skræddersys entydigt til jobbet som du ansøger. En generisk følgebrev er fornærmende at en arbejdsgiver og finder hurtigt vej til skraldespanden. Når du skriver følgebreve opbevare følgende tip i tankerne:
Adresse genoptage følgebreve til en faktisk enhed, ikke blot en generisk “Til hvem det måtte vedrøre” eller “Personaledirektør.” Hvis du ikke er sikker på, hvem der skal løse, finde ud af og så sørg for stave du deres navn korrekt. Må ikke bare antage.
Tilstand der henviste dig eller hvordan du fandt ud af om job åbning. “Linda McCain nævnte, at du kan være at ansætte en ny computer programmør snart.” eller “Jeg lærte om din åbning for en Sales Associate fra din bogføring i San Francisco sol og vil gerne drøfte et par måder, jeg kan bidrage til dit team.”
CV følgebreve bør diskutere, hvordan du kan hjælpe arbejdsgiver, ikke om hvorfor du har brug for jobbet. Arbejdsgiveren har sendt et job åbning, fordi de har brug for at position fyldt og de har brug for den bedste kandidat til at udfylde den. Overbevise dem hvorfor du er som person.
Gøre dig selv skille sig ud fra mængden
Påvise du vide noget om, hvem arbejdsgiveren er, og hvad de gør. Hvis du ikke ved noget om virksomheden, finde ud af, hvilke produkter eller tjenester virksomheden tilbyder, deres konkurrenter; Seneste eller kommende ændringer. Arbejdsgivere vil være imponeret over din viden, især hvis deres selskab tjenester en specialitet niche, der ikke er kendt.
Ikke diskutere lønkrav i CV følgebreve. Hvis det job, udstationering anmodninger om at du reagerer med lønoplysninger, blot staten i dit følgebrev “Jeg ville være glad for at diskutere min løn historie i et interview.” Derefter hurtigt gå videre til hvad du kan tilbyde dem i form af dit talent og færdigheder.
Give en præcis dato Hvornår du vil følge op at diskutere et interview. Ikke afhænge af arbejdsgiveren til opfølgning med dig.
Holde det kort og til punktet
Må ikke sige ‘omsluttet bedes du finde mit CV.’ Dette affald værdifuld plads i CV følgebreve du kan afsætte til at fremhæve hvorfor du er perfekt til jobbet.
Sige, hvad du skal, men ikke trække det ud. Holde CV følgebreve til én side, helst om fire korte afsnit.
Pænheden tæller
Korrekturlæse dit CV følgebreve og derefter spørge en anden til at læse korrektur så godt. Ikke fjerne dig selv fra ansøgere indkaldes til en samtale på grund af en simpel stavefejl eller mis-stavet ordet. Ikke stole på computerens stavekontrol. Det fange ikke altid alt.
Sørg for at dit brev er pæn. Hvis det overhovedet er muligt, bruge lidt ekstra og udskrive det på nice, professionel papir. Sørg for der er ingen rynker, folder eller snavs.
Efter et par enkle regler kan hjælpe dit CV følgebreve skiller sig ud fra resten og få dig i døren til en samtale og på vej til det store nye job!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation